ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Novinky ze světa nožů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/20/2002
Ahoj všichni, máme tady už několik odkazů za nejrůznější novinky ze světa nožů. Podle mě by nebylo špatné je shromažďovat dojednoho příspěvku, aby to bylo přehlednější.
Posláno:

Štamgast
Začal bych tímto nožem:

Camillus/Becker BK12
Blade Style: Drop point, high grind
Blade Length: 6 inches
.188" 0170-6C carbon steel or CPM S30V stainless
Becker Trademark GV6H handles
Black epoxy powdercoat or stonewashed
Variable Balance: Neutral or blade forward
Sheath: Ambidexterous, ballistic nylon with Kydex insert, storage pocket

Obrázek: nůž uprostřed

Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/1/2004
No a co je na něm ta kdobrého?
Neumím anglicky, tak nevím, včem ten nůž vyniká Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/30/2005
Mě se líbí, vypadá dost robustně a prakticky, asi bych bral tu uhlíkovou verzi.
"Židovský stát vznikl v zásadě na účet Arabů. ...Palestina už neexistuje. Konec. Měl bych říct, že je mi to líto, ale líto mi to není." Moše Dajan
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/3/2004
mam uhlikovou verzi toho horniho (Crewman BK10) a za tu cenu to je super nuz..

t.
Posláno:

Štamgast
Gelty napsal:
No a co je na něm ta kdobrého?
Neumím anglicky, tak nevím, včem ten nůž vyniká Sad
V úvodu jsem uvedl, že se bude jednat o novinky a tohle je opravdu novinka od společnosti Camillus - hlavně co se designu týče - domnívám se, že ještě není ani v prodeji. Podle mě je to zatím nejvzhlednější model Camilluse v kategorie BK a idelání nůž do přírody. Uvidíme jaká bude cena, ale v porovnání s BK9 by měla být optimální (v provnání ceny/výkon/kvalita).
Je to ten typ nože, u kterého by mně nevadil nějakej ten škrábanec a určitě snese i hrubé zacházení.
Posláno:

Štamgast
Novinka od Strideru: MTL s probranou čepelí
Posláno:

Štamgast
Tohle vypadá fakt dobře, mrkněte na to 216.69.138.190/knifespec%20images/Dog_Skinner_400.jpg
Co si myslíte o tom výbrusu?
Posláno:

Štamgast
žádná reagce, tak davam obr. primo
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/22/2005
Záleží na tom jak je silná čepel. Jestli má aspoň 5 mm tak by to šlo.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/30/2005
[quote=mikup]žádná reagce, tak davam obr. primo

]

To vypadá jako plochý klínový výbrus, ty mám rád. Myslím, že s touhle čepelí se musí výborně řezat. Vypadá "pracovně". To vybrání u rikasa bude asi umožňovat i dost jemnou práci s nožem. Není to zrovna vrchol estetiky, aspoň pokud jde o moje gusto, ale na rozdíl od "hi-tech exotů" typu Extrema Ratio s tím půjde slušně dělat.
"Židovský stát vznikl v zásadě na účet Arabů. ...Palestina už neexistuje. Konec. Měl bych říct, že je mi to líto, ale líto mi to není." Moše Dajan
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/23/2005
tak aj ja niečím prispejem.nožiar ladislav lasky šanta asi dlhšie neurobí dáky nôž.vzali ho do vyšetrovacej väzby potom aqko zabil pištolou svojho suseda.už je tomu skoro 5 dní ale len dnes ma to zaujalo ked o tom vyšiel článok v týždeníku život aj sjeho fotkou.viac na www.život.sk Dúfam len že to všetko dobre dopadne a Lasky sa nadalej bude venovať svojmu remeslu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/7/2004
No tak to je fuckt velky pruser.Som si chcel kupit za cas akurat L2-jku predpokladam ze ked na to budem dost uskohlene uz ju nikde mat nebudu.
Nebojím sa zajtrajška,prežil som včerajšok a milujem dnešok.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Do prdele, to je jako fakt? Tak to je hustý.
Doufám, že se z toho vykřeše, snad se to vysvětlí, protože jinak budu na výstavách "největší" já. Wink
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Pike zdravím na Moravu.
Ten paleček mi furt leží v hlavěLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2002
Pro 224477: díky.
Pro Poutníka: jo tak to jseš ty? Jen ať leží, lepší než aby ti z ní trčel Wink.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2002
Psáno s vědomím, že plivu proti větru a že někoho možná naštvu:
Už jsem to tu nedávno psal - je strašně jednoduché se rozčilovat nad špatnými zákony. Ale ona přiměřená obrana prostě spravedlivě definovat nejde. Ten článek je fakt drsný, s Laskym cítím, možná bych se zachoval stejně. Opakuji - možná, nevím, nedokážu si to představit a nechci si to představovat. Doufám, že to s ním dopadne dobře.
Ale kdyby byl zákon postavený opačně, dost možná bychom se teď rozčilovali nad jiným článkem, jen by tam byly prohozené role. Co já vím, třeba by to bylo o nožíři, kterého zastřelil náhodný kolemjdoucí, protože viděl, jak dotyčný nožíř někomu na ulici ukazuje svůj poslední výrobek a myslel si, že nožíř toho chudáka tím nožem ohrožuje...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/17/2001
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Celej den mi to leží v hlavě. Člověk je dost bezmocnej. Kdybych ale mohl něco udělat, dejte mi vědět. Pokud by bylo třeba přispět na právníka, nebo co já vím...
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Předem se omlouvám všem, kterým jsem vymazal příspěvky související s tématem zatčení LASKYho, ale stále častěji se v nich objevovaly spekulace, které by mohly nahrávat druhé straně a byl bych velmi nerad, kdyby se při soudním přelíčení objevily některé citace, které by mu mohly situaci zhoršit.
Dále Vás žádám o zdrženlivost ohledně obdobných spekulací. Myslím, že nám všem jde o to, aby z toho LASKY vyšel co možná nejlépe.

Díky za pochopení

Milan - admin

.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum