ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
14.11.2010 - Nože Ostrava 2010 Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku 14.11.2010 - Nože Ostrava 2010
.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Sqělé ... já se dosud domníval, že je to tento weekend, tak za týden snad stihnu něco dodělat .... hlavně futrále .... celý minulý týden a začátek tohoto jsme stěhovali firmu na jinou adresu, takže pomalu ani nevím gde mám mobilCool
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/6/2005
Už se těším,
minule jsem to proletěl jak sršeň ...

Teď si to vychutnám,
kdy tam je nejvolněji ??

Sem tam něco dělám z kůže ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Tož, chlapi, svoju domowsku vystavu se něnecham uplachnut, ni? By sem byl šastly na palu. Šak sem hrdy Ostrawak, tož třeba cosik aj ukazat, a ja teho budu mit, že by sem potřeboval pomocnu silu na tahani nakladu. Cool
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Cry nedondu Cry mladší dcerka má vystoupení (taky si mohli vybrat jinčí datumAngry )
myslím to vystoupení
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/12/2010
tuž příjdu se tam určo podívat. A okouknout nějaké vaše nové kudly. Tak snad Vás vystavujících bude co nejvíce.
Pijem dokud nepadnem a když padnem pijem v leže
Posláno:

Štamgast
Podzimní výstava nožů je bohužel ve vnitřních prostorách, což je dosti malé, a není tam dobré osvětlení. Na jaře je to mnohem lepší, když vyjde počasí(letos bohužel pršelo), nožíři mohou vystavovat venku. Tam se mi to líbí moc.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/12/2010
Black napsal:
Podzimní výstava nožů je bohužel ve vnitřních prostorách, což je dosti malé, a není tam dobré osvětlení. Na jaře je to mnohem lepší, když vyjde počasí(letos bohužel pršelo), nožíři mohou vystavovat venku. Tam se mi to líbí moc.

No to je fakt ja sice nebyl na letošním jaře. Ale byl jsem loni na podzim a v tom coradu je hrozné světlo hlavně pro focení ale jinak se to dá.
Pijem dokud nepadnem a když padnem pijem v leže
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/12/2007
Tolik hodin a ani jedna fotečka z výstavy ????
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Dnes se výstava konala vskutku v komorním prostředí - minimum vystavovatelů a taktéž návštěvníků. Zato spoustu času poklábosit s kamarády.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Ja mlel pantem aj tak cely den, tož stačilo. Jesli budou zakazky, uvidim podle mailu. Neprodal sem nic, bo sem hamižny, a nic se něchtěl dat. Happy Všicko mam vzorky na čumendu a macandu. Happy A vyhral sem Metaxu a taki papir. No, fajne.

Black vložil tyto přílohy:
výstava_Ova_2010.jpg.jpg
Snímek_5167.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/25/2007
Tak něco vhodím at tu jsou nějaké fotky , co se týče výstavy byla komornějšího stylu málo nožířů , ale jinak vcelku fajn .
V Ostravě sem strávil hledáním místa výstyvy asi hodinu a půl s přítelkyní se byli docela mrtví , kdo by řekl že v jedné ulici budou dvě střelnice a ještě bude totálně rozkopaná a najít její druhou část bude .... problém Laugh mrGreen

Oncudora San vložil tyto přílohy:
P1060477.JPG.jpg
P1060478.JPG.jpg
P1060479.JPG.jpg
P1060481.JPG.jpg
P1060484.JPG.jpg
P1060485.JPG.jpg
P1060486.JPG.jpg
P1060489.JPG.jpg
P1060490.JPG.jpg
P1060491.JPG.jpg
P1060492.JPG.jpg
P1060493.JPG.jpg
P1060494.JPG.jpg
P1060497.JPG.jpg

Na nožík se neváhejte optat nejlépe telefonicky 728 605 129 .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/3/2008
Výstava byla fajn, ale je tam čím dál tím míň vystavovatelů a návštěvníků. Já si nestěžuju, protože Spyderco si svoje zákazníky vždycky najde, ale myslím, že nožířům se v chudém regionu prodává dost špatně. Pořadatelé se opravdu snaží přilákat vystavovatele nízkým výstavným, ale ani to zřejmě nestačí. Hodně nožířů, kvůli vysokému výstavnému zase nepojede do Brna. Kde je to zásluhou pana pořadatele rok od roku dražší a servis pro vystavovatele žádný.
A tak nejlépe z toho vychází Příbram a Praha.
OLD
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/7/2006
Máš pravdu, a to ještě pravidelný vystavovatel z Victorinoxu Petr měl exkluzívní místo na chodbě při cestě na WC.
A naopak člověk vystavující "věrné" kopie značkových nožů z Číny byl téměř naproti vchodu vedle Hejkala.
Ale musíš uznat, že na tebe zase hezky svítilo sluníčko.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/25/2007
OLD napsal:
Máš pravdu, a to ještě pravidelný vystavovatel z Victorinoxu Petr měl exkluzívní místo na chodbě při cestě na WC.
A naopak člověk vystavující "věrné" kopie značkových nožů z Číny byl téměř naproti vchodu vedle Hejkala.
Ale musíš uznat, že na tebe zase hezky svítilo sluníčko.

Přesně takhle sem to viděl také u těch záchodů to byla vcelku darebárna v podstatě jsem to dvakrát přešel a až na potřetí sem si všimnul že tam někdo vystavuje.Cry
Na nožík se neváhejte optat nejlépe telefonicky 728 605 129 .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2006
K malé účasti vystavovatelů: já se o výstavě dozvěděl až necelý týden před ní, pořadatel mi asi nějak pozapomněl poslat pozvánku. Do Ostravy jezdím rád, ale měnit plány na poslední chvíli se mi fakt nechtělo. Tož tak.
Všechno dobré je k něčemu dobré
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/22/2006
No ono to bylo po organizační stránce celé divné.
Tohle sem našel až včera večer na jejich stránkách.
Cituji:
Vítězný nůž soutěže Nůž sympatie 2010 určí sami návštěvníci formou anketních lístků, které obdrží při vstupu na výstavu. Po sečtení hlasů bude vyhlášeno první až třetí místo v 17:00 hod. a vítězům bude předáno ocenění.
Organizátor se ani neobtěžoval obejít stoly vystavovatelů a říct jim že by si měli označit nůž nebo nože jako soutěžní.
Všechny stoly jsem neobešel tak nevím zda měl někdo nějaký nůž označený ale minimálně já a Jura Čurda jsme nic označené neměli.
Ani jsme nevěděli jak to označit,číslem, barvou, flaškou od birellu?
Bohužel to nevěl ani návštěvník(několik lidí se mě na to ptalo) co mají na ten lístek napsat.
Píše se tam první až třetí místo... no místa byly nakonec čtyři.
Ve finiši Jura Čurda získal čtvrté místo,tak byl udiven za jaký nůž to vůbec získal když neměl nic označené.
Otázka tedy je,za co to vůbec bylo?Za nůž?Za celou tvorbu?Nebo se tahalo z klobouku? Grin

Pokud někoho zajímá proč to bylo v neděli,tak proto,protože si myslivci stěžovali, že mají v sobotu hony.Možná že mě někdo opraví ale seděl jsem u vchodu a ani jednoho mužíčka v zeleným jsem tam za celý den neviděl.
Od organizátora už teď vím že na ně se příště ohled brát nebude.

Lidí bylo sice málo a nože se asi moc neprodávaly.
Aspoň materiálu jsem prodal dost,podřistal fajně,takže z mého pohledu Ok
OMNIS VITA SUPPLICIUM EST.....celý život je trestem
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/3/2008
Já jsem měl místo přímo luxusní (narozdíl od jara). Rád jsem potkal přátele a nálada byla myslím výborná. Prodal jsem adekvátně očekávání, takže zklamanej nejsem.
Co se týká stolku Victorinoxe u záchodků, tak je to taky trošku věc vystavovatele. Já bych se rozhodně ozval a nenechal bych se hned tak odbýt. Mám pocit, že vzadu bylo ještě místo.
Mám akorád obavu, že do budoucna se z tohoto podniku stane spíš lokální záležitost.
PS: soutěž jsem vůbec nezaznamenal Laugh .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/25/2008
Vystavka nebyla špatná, akurat organizator trochu usnul na vavřinech Sad což je vyrazna škoda. Snad pro přiště ..... no a pacnul bych sem aj ja par fotek , ale byly by natuty stejné jako už tu jsou ..... tak nic xD
HONOR, COURAGE, COMMITMENT
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Za sebe musím říct,že je to tady na Moravě s výstavama naprd.Do ostravy vystavovat nepřijedu páč jsme se s vystavovatelem poslali do příslušných míst a zapřísahal se že už tam nikdy nepřijedu(no a jak tak koukám z hlediska obchodního není moc o co stát).
V Brně jsem zas platil ranec za stůl,seděl naproti "hajzlíků" a ve finále mě ještě(a bylo nás víc) nějakej hajzl(ať mu nohy shnijou) okradl.Angry
all:označit?No přece barvou ve sreji.....Laugh
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum