ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Anketní otázka: Jaký nůž zvolíte pro první passaround?
Volba Hlasy Statistiky
Z: Meyerco MAXX-Q Brent Beshara Besh Wedge 77 22%
Z: CRKT Folding Razel 16 4%
Z: Spyderco Resilience 7 2%
Z: Meyerco Darrel Ralph (karbonová střenka) 14 4%
Z: Remington Premier Hunting 4 1%
Z: CRKT Ken Onion Ripple 10 2%
P: Fallkniven WM1 44 12%
P: CRKT Kommer I.F.B. 174 49%
P: Boker Plus Mosier Trigonaut 4 1%
anketa - Jaký nůž zvolíte pro první passaround? Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
založeno na přání JAKa...

odkaz na vlákno PASSAROUNDU je zde - http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=271391#271391

(systém umí pouze 9 anketních otázek, takže jsem ze seznamu musel dvě kudly vyřadit) :(
P: Blackjack Model 155 Neck Knife
P: CRKT Sting

Milan
.
jak
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/24/2006
Díky za založení, Milane

Kdyžtak pro poslední dva nože hlasujte pomocí příspěvků:

P: Blackjack Model 155 Neck Knife
P: CRKT Sting

Ostatní příspěvky prosím omezit. Můžete dát zprávu, že jste hlasovali, aby vlákno nezapadlo. Jinak raději na příslušné vlákno: http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=9179

PS: hlasujte jen v případě určitého zájmu o účast, jinak anketa nebude mít vypovídající výsledek. Děkuju
„Sebrat člověku zbraň, protože by mohl někoho zastřelit, je jako vyříznout mu jazyk, protože by mohl někoho urazit.”
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/26/2007
Ukliknul jsem se a misto Folding razel dal klas Kommeru, jde to spravit?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/7/2008
já se taky uklik, chtěl sem dát wm1 a místo toho sem kliknul na to CRKT kommer, na něj beztak kliklo nejvíc lidí, s tím, že se chtěli mrknout co to vůbec je za kudlu
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/18/2009
pítr napsal:
já se taky uklik, chtěl sem dát wm1 a místo toho sem kliknul na to CRKT kommer, na něj beztak kliklo nejvíc lidí, s tím, že se chtěli mrknout co to vůbec je za kudlu

mam presne stejny problem jako pitr-klikl jsem na kommer,abych videl,co je to za nuz,jinak bych chtel volit tez wm1Happy
Posláno:

Začátečník
Připojený: 12/31/2008
Ahoj.Já se neuklikl.Bral bych Falkniven.Applause Ale díky uklikávačům kommer vede.Laugh
jak
Posláno:

Štamgast
Kommer zatím vede docela jednoznačně, případné ukliknutí přepočítám až po zastavení ankety. Datum ukončení hlasování stanovuji na konec února. Pak vyhodnotím výsledek, zveřejním vítězný nůž a odstartuju závazné přihlašování do passaroundu. Pozor počet účastníků bude omezený kvůli rozumné době trvání akce.

PS: Pokud jste se uklikli, napište to sem (pokud možno co nejpřehledněji: zvolil jsem A, ale chtěl jsem B), jinak to nebudu moct správně spočítat.

Vindex: ukliknutí CRKT kommer I.F.B.
-1
„Sebrat člověku zbraň, protože by mohl někoho zastřelit, je jako vyříznout mu jazyk, protože by mohl někoho urazit.”
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/25/2009
I já se uklikl - taky Kommer
_____________________________________________________________________________________
Every single day is a part of your life
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/19/2010
Já se sice uklikl, ale pak jsem zjistil, že bych stejně hlasoval tak, čili vše ok. Mám ale jeden návrh. Možná je to už přehnané, ale nedalo by se hlasovat pro 3 nože? Protože když se má člověk rozhodnout pro jeden, udělá často jakýsi kompromis. Kdyby každý mohl podpořit 3, myslím, že vítězný nůž by byl jiný a obecněji přijatelný, než když každý může vybrat jen jeden. Pokud se vám to zdá už jako přehnané, tak chápu a podvoluji se...
jak
Posláno:

Štamgast
Lucc: tak s takovou otázkou se budeš muset obrátit na Milana. Já ho jen poprosil o založení a na průběh hlasování nemám žádný vliv. Ale protentokrát to asi zůstane takhle. A i kdyby systém umožňoval hlasování pro víc možností, pravděpodobně by se musela založit nová anketa. Pro příště je ale dobrý nápad zjistit, zda by to nešlo.
jak
Posláno:

Štamgast
Sice trochu později, než jsem slíbil, ale ukončuju hlasování (mám tady strašně mizerný připojení a jsem rád, když se mi podaří vyřídit povinnosti).
I po odečtení všech vadných hlasů a jejich přesunutí k WM1 vyhrál CRKT Kommer. Vox populi, vox dei Wink

Kommer na stránkách CRKT

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/14/2008
co je to passaround ? Kolik to žere ... ? Co takhle čeština , hm ...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/19/2010
jak napsal:
CRKT Kommer

Nevypadá zle, jdu do toho.

to Roberto: Budu to brát vážně a pokusím se ti to vysvětlit. Jedním slovem to asi uspokojivě přeložit nejde, nicméně jde o podnik, kdy se věc, v našem případě nůž, posílá od uživatele k uživateli, aby si ji mohli vyzkoušet. Předmět je vlastně putovní. Slouží to mimo jiné k utužení kolektivu na fóru, potažmo k tomu, aby si lidé mohli za cenu poštovného a drobného poplatku na pokrytí nákladů na nákup nože tento vyzkoušet. V našem případě bude pravděpodobně passaround obohacen o losování, kdy jeden ze zúčastněných nůž vyhraje.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Dá se to v podstatě přeložit jako "pošli dokola(dál)Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 9/21/2010
Bylo to trochu zapadlý, takže oživuju a jdu do toho.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 2/25/2011
celkem good
I to největší moře má své břehy; bezbřehá je pouze lidská hloupost.(Konfucius)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
Kefalin, co si predstavujete pod takym slovickom Passaround???

"ZBOZNUJEM", Angry Angry Angry ked sa pouzivaju cudzie vyrazy tam, kde ich netreba.

Svedci to o komplexoch menejcennosti a ..... dalej sa ani nebudem vyjadrovat, lebo by to bolo nepublikovatelne....
Bohuzial tych, co si myslia, ze nasu kulturu a jazyk je BEZPODMIENECNE NUTNE OBOHATIT, je cim dalej, tym viac.... Confused Confused Confused
Vacsinou tito ludia dany jazyk neovladaju.....red face

Nosime EDC a foldery, hrame sa na survival a bushcraft, a pritom sme VIP-atlani.....
So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/12/2010
Neviem preco sa zbytocne rozculujes. Pokial by si usetril cas pisanim svojho prispevku urcite by si nasiel, co "passaround" znamena. Mal by si to chapat ako "pass around", cize v preklade prejst okolo. V tomto vlakne sa vybera noz, ktory prejde okolo vsetkych zucastnenych, aby si ho mohli vyskusat, za cenu prerozdelenu medzi ucastnikov.
A pokial by si bol az taky velky zastanca jazyka, tiez by si pouzival viac interpunkcnych znamienok a menej CAPS LOCK. Nic v zlom Happy . Mimochodom poliaci na svojom fore tiez pouzivaju slovo passaround a nikomu to nevadi.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Svajciar napsal:
Kefalin, co si predstavujete pod takym slovickom Passaround???

"ZBOZNUJEM", Angry Angry Angry ked sa pouzivaju cudzie vyrazy tam, kde ich netreba.

Svedci to o komplexoch menejcennosti a ..... dalej sa ani nebudem vyjadrovat, lebo by to bolo nepublikovatelne....
Bohuzial tych, co si myslia, ze nasu kulturu a jazyk je BEZPODMIENECNE NUTNE OBOHATIT, je cim dalej, tym viac.... Confused Confused Confused
Vacsinou tito ludia dany jazyk neovladaju.....red face

Nosime EDC a foldery, hrame sa na survival a bushcraft, a pritom sme VIP-atlani.....

Jediný komplex v tomto vláknu vidím v Tvém přispěvku !!!

KO KO KO
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
Nejde o to, ci viem, co to slovo znamena.

Ide o vedome zatracovanie vlastneho jazyka. To, ze viem anglicky pomerne dobre, neznamena, ze zabudnem ako mi huba narastla....NoNoNo

Anglictina je na slovnu zasobu (pocet samostatnych slov) nehorazne chudobny jazyk. Keby nemali frazove slovesa, slova so 75 roznymi vyznamami a pod...., nedokazu sa dohovorit lepsie ako opoludia v jaskyni....
Zakladnu uroven dosiahne kazdy a velmi rychlo (Hi Joe ......) , ale potom je to cista katastrofa...

X rokov sme sa tlacili do ri_i rusom a teraz sme tam zaliezli americanom, ze nam ani topanky netrcia von.

PS: Interpunkcne znamienka v mailoch nepouzivam, lebo to sem tam vie narobit paseku....
So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum