ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 873
palong74 napsal:
Včera kacena plněná Jablkem a mangovym chilli... Potirana vizourem s medem


Tak to ladí, černej fernet, černá kachna, ten radegast je také černej?
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/21/2011
Příspěvky: 455
jen radegast je svetlyHappy kachna neni spalena....to jen med zcerna....jinak jako dort
lepsi nuz od tamanu nez zadny
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,171
dagger napsal:
palong74 napsal:
Včera kacena plněná Jablkem a mangovym chilli... Potirana vizourem s medem


Tak to ladí, černej fernet, černá kachna, ten radegast je také černej?


dagger Ty nas nějak hlidaš.... Laugh
Jak to žaludky poberou... Happy
Prostě máme na tych kecafónach jinak vyváženou černou...mrGreen

dagger napsal:

Raději Nimesil než to blití. Zabírá dobře, ale dává játru záhul (moč barvy řezanýho piva). Nestálo by za to , aby někdo založil nové vlákno (já to neumím) aby se neplevelil kulinářský koutek. Třeba "domácí lékař, šaman, babka kořenářka", kde by byly léčebné metody chlapů zocelených noži, kořalkou a tabákem. Jak říkal děda, doktora budu potřebovat je na podepsání úmrtního listu.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 873
palong74 napsal:
jen radegast je svetlyHappy kachna neni spalena....to jen med zcerna....jinak jako dort


med nečerná, jenom karamelizuje .hi
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Příspěvky: 72
Tentokrát snídaně výjmečně k snídani Happy


Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
C050EA9B_E0E5_4A54_ABFC_3D4D69975D3C.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2019
Příspěvky: 675
Něco podobného jsem si dal jedinkrát v Anglii ( za dcerkou na promoci ) a druhý den návrat ke kontinentální snídani. Fakt mi to neudělalo dobře....... Ale kamarád se mohl užrat. Tak nevím, kde je chyba.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/8/2011
Příspěvky: 703
Musis to brat, ze v poledne max lehky salatek a tudiz dalsi "regulerni" jidlo je vecere...
Me na sluzebkach k snidani spis vadily americke cukrove bomby (a typicky obecne z americkeho stravovani po navratu jsem daval zaludek tyden dva dohromady). Ale nastesti je v hotelech snidane vetsinou "samoobsluha" a da se vybrat neco rozumneho.
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Příspěvky: 72
Však to je jen vyjmečně....takovou snídani se mi chce dělat maximálně 2x týdně....většinou to vyjde na víkendLaugh
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/23/2013
Příspěvky: 930
Miloslav Zítek napsal:
...něco podobného jsem si dal jedinkrát v Anglii...

Měl jsem to štěstí, že jsem se podíval do Anglie i do Irska a tyhle snídaně jsem ocenil zvlášť v Irsku. Ráno jsem se napral slaninou (a tím ostatním), pak toho kus vypotil při řízení (...), ale mohl jsem celý den chodit někde po kopcích a najíst se až v podvečer při návratu do ho(s)telu. A na to ta snídaně asi taky původně byla. Najíst se, vyrazit na pole a s sebou toho moc nenosit. Takže za mne Ok
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2019
Příspěvky: 675
Ale jo, já tenhle typ stravování znám a chápu. Jen mi z toho bylo dost blbě, no...
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Příspěvky: 72
yarr napsal:
Miloslav Zítek napsal:
...něco podobného jsem si dal jedinkrát v Anglii...

Měl jsem to štěstí, že jsem se podíval do Anglie i do Irska a tyhle snídaně jsem ocenil zvlášť v Irsku. Ráno jsem se napral slaninou (a tím ostatním), pak toho kus vypotil při řízení (...), ale mohl jsem celý den chodit někde po kopcích a najíst se až v podvečer při návratu do ho(s)telu. A na to ta snídaně asi taky původně byla. Najíst se, vyrazit na pole a s sebou toho moc nenosit. Takže za mne Ok


Admire Souhlas, po konzumaci tohoto zpravidla do 30-ti minut následuje nějaký ten výlet či procházka. A další jídlo je až pozdní oběd...většinou Laugh
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 1,635
Zapečené žampiony. Cibule, drobně nakrájená šunka, na to trochu čerstvě namletého pepře a kmínu, překrýt sýrem, zakápnout worcesterem a přiklopené lupnout do trouby na 50min. při 160 stupních. K tomu jeden brambůrek jako příloha. Happy


Sidney vložil tyto přílohy:
žampiony.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 1,635
Dnešní oběd: filé s mrkvičkou a cibulí, pečené v troubě bez tuku, příloha vařený brambor.


Sidney vložil tyto přílohy:
Filé.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 2/4/2021
Příspěvky: 30
Ahoj, zkusím se zeptat tady. Dostal jsem krájecí prkno z jasanu. Od pohledu nádherné, klíženo z fošen 50mm,, rozměr 50x40cm.
Problém ovšem je, že jasan možná není nejvhodnější dřevo na krájení. Je dost lepivé, pokud se hned neočistí tak se kousky potravin hned přilepí. Ale zajímavé je že rostlinny olej to dřevo na rozdíl např od buku nesaje opticky vubec.
Nemate nejaký tip čím to napustit aby se vlastnosti zlepsili?
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/22/2005
Příspěvky: 470
Sádlo - rozpustit a horkým natřít.
mám rád medvídky, protože jsou tudliví
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 3/20/2017
Příspěvky: 28
Olej stačí a funguje. Všechny prkna napouštím jen olejem. Musí se jen čas od času zopakovat.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/15/2016
Příspěvky: 898
Když už jste u těch prkýnek, myslel jsem, že jsem už viděl všechny a přece ne.
Dnes jsem viděl tohle Wink Happy


Jinus12 vložil tyto přílohy:
F1F80585_D5A5_445A_A962_0B77CB1228B7.jpeg.jpg
39E610C5_0F7A_4DC4_82AA_1BD63F2E650A.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,171
To “druhé” je mnohem pěknější než “první”...
Laugh Laugh Laugh
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 2/4/2021
Příspěvky: 30
Hajný napsal:
Olej stačí a funguje. Všechny prkna napouštím jen olejem. Musí se jen čas od času zopakovat.

Jsem delal, ale prislo mi ze to temer nesaje. Ale zkusim sadlo, diky za tipHappy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/15/2016
Příspěvky: 898
Muscatel napsal:
To “druhé” je mnohem pěknější než “první”...
Laugh Laugh Laugh

To je určitě, ale prkýnko s brouskem jsem ještě taky neviděl 😂
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Vaše připomínky pište na support@knife.cz Powered by Progris
pendik escort
ankara escort
antalya escort bayan
antalya escort
gaziantep escort gaziantep escort
beylikduzu escort lara escort istanbul eskort bayan maltepe escort pendik escort
erzurum escort
sikis
porno
sincan escort
istanbul escort maltepe escort
replica watches
sexy xhamster anal video sexy sexy video