ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/14/2021
Příspěvky: 102
I já děkuju za receptOk
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/17/2014
Příspěvky: 1,398
Trochu těch vitamínů 😉
Zelí, červená kapie, červená cibule, mrkev, žlutá paprika, malinko pálivých papriček a trocha slunečnicového oleje.


Růža vložil tyto přílohy:
IMG_20210904_WA0000.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2012
Příspěvky: 567
Jahodovorebarborový koláč manželce že musela být doteď v práci 💖


Kapol vložil tyto přílohy:
IMG_20210904_195727.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Příspěvky: 72
Dnešní snídaně…..


Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
219A7980_D62C_436D_98A6_0C1C84DE4EF2.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,021
Tohle jsem dělal poprvé. Cuketa nakládaná jako matesy. Každý kdo to ochutnal (a že jich bylo) říkaly že mít zavřený oči tak ani nepoznají že to není ryba. Mně to moc chutná a už zakládám na další sklenici.


tolokan vložil tyto přílohy:
mates.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 873
tolokan napsal:
Tohle jsem dělal poprvé. Cuketa nakládaná jako matesy. Každý kdo to ochutnal (a že jich bylo) říkaly že mít zavřený oči tak ani nepoznají že to není ryba. Mně to moc chutná a už zakládám na další sklenici.


Hoď sem prosím Rp.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2012
Příspěvky: 567
tolokan napsal:
Tohle jsem dělal poprvé. Cuketa nakládaná jako matesy. Každý kdo to ochutnal (a že jich bylo) říkaly že mít zavřený oči tak ani nepoznají že to není ryba. Mně to moc chutná a už zakládám na další sklenici.

Taky se připojuji s prosbou o recept.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,021
2. Cuketové matjesy
Že to zní divně? Právě recept na matjesy z cukety ale slaví úspěch u všech, kteří ochutnají. V tomto případě se logicky nic nezavařuje, jedná se o salát, a aby byl dobrý, nechte ho dobře odležet v lednici po dobu sedmi dnů. Platí, že čím déle vydržíte neochutnávat, tím lepší výsledek bude.

1 kg cukety
10 kávových lžiček soli (plus sůl na cuketu, aby pustila vodu)
6 velkých cibulí pokrájených na proužky
20 kuliček nového koření
30 kuliček pepře
5 kuliček jalovce
3 bobkové listy
2 dcl slunečnicového oleje
kdo se bojí čistě vegetariánské verze, může přidat jeden, dva opravdové matjesy nakrájené na kousky nebo sardelovou pastu
Cukety nakrájejte podélně asi na pěticentimetrové plátky tak, aby rozměrově odpovídaly rybím filátkům. Snažte se, aby plátky byly hodně tenké, lépe se pak proleží a zkřehnou. Dejte je do mísy, dobře promíchejte se solí a nechte odležet alespoň půl hodiny. Poté slijte vodu, kterou pustí, a smíchejte je s cibulí, solí, olejem a veškerým kořením. Vše důkladně promíchejte,

přendejte do zavařovacích sklenic a umístěte do ledničky.

Já přidal opravdu jen trochu sardelové pasty ,a neskutečná dobrota. Ted jdu nakládat syrečky podle zdejšího receptu .
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/25/2015
Příspěvky: 766


flug11 vložil tyto přílohy:
20210905_173052.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/21/2019
Příspěvky: 441
Šampiňónový guláš so zemiakmi od mojej šikovnej manželky.


Rumunec vložil tyto přílohy:
IMG_20210905_191738_2.jpg.jpg


Cesta je cieľ.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 873
tolokan napsal:
2. Cuketové matjesy
Že to zní divně? Právě recept na matjesy z cukety ale slaví úspěch u všech, kteří ochutnají. V tomto případě se logicky nic nezavařuje, jedná se o salát, a aby byl dobrý, nechte ho dobře odležet v lednici po dobu sedmi dnů. Platí, že čím déle vydržíte neochutnávat, tím lepší výsledek bude.

1 kg cukety
10 kávových lžiček soli (plus sůl na cuketu, aby pustila vodu)
6 velkých cibulí pokrájených na proužky
20 kuliček nového koření
30 kuliček pepře
5 kuliček jalovce
3 bobkové listy
2 dcl slunečnicového oleje
kdo se bojí čistě vegetariánské verze, může přidat jeden, dva opravdové matjesy nakrájené na kousky nebo sardelovou pastu
Cukety nakrájejte podélně asi na pěticentimetrové plátky tak, aby rozměrově odpovídaly rybím filátkům. Snažte se, aby plátky byly hodně tenké, lépe se pak proleží a zkřehnou. Dejte je do mísy, dobře promíchejte se solí a nechte odležet alespoň půl hodiny. Poté slijte vodu, kterou pustí, a smíchejte je s cibulí, solí, olejem a veškerým kořením. Vše důkladně promíchejte,

přendejte do zavařovacích sklenic a umístěte do ledničky.

Já přidal opravdu jen trochu sardelové pasty ,a neskutečná dobrota. Ted jdu nakládat syrečky podle zdejšího receptu .


Ď, prubnu, Jura
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 157
dagger napsal:
tolokan napsal:
2. Cuketové matjesy
Že to zní divně? Právě recept na matjesy z cukety ale slaví úspěch u všech, kteří ochutnají. V tomto případě se logicky nic nezavařuje, jedná se o salát, a aby byl dobrý, nechte ho dobře odležet v lednici po dobu sedmi dnů. Platí, že čím déle vydržíte neochutnávat, tím lepší výsledek bude.

1 kg cukety
10 kávových lžiček soli (plus sůl na cuketu, aby pustila vodu)
6 velkých cibulí pokrájených na proužky
20 kuliček nového koření
30 kuliček pepře
5 kuliček jalovce
3 bobkové listy
2 dcl slunečnicového oleje
kdo se bojí čistě vegetariánské verze, může přidat jeden, dva opravdové matjesy nakrájené na kousky nebo sardelovou pastu
Cukety nakrájejte podélně asi na pěticentimetrové plátky tak, aby rozměrově odpovídaly rybím filátkům. Snažte se, aby plátky byly hodně tenké, lépe se pak proleží a zkřehnou. Dejte je do mísy, dobře promíchejte se solí a nechte odležet alespoň půl hodiny. Poté slijte vodu, kterou pustí, a smíchejte je s cibulí, solí, olejem a veškerým kořením. Vše důkladně promíchejte,

přendejte do zavařovacích sklenic a umístěte do ledničky.

Já přidal opravdu jen trochu sardelové pasty ,a neskutečná dobrota. Ted jdu nakládat syrečky podle zdejšího receptu .


Ď, prubnu, Jura


Dělám to skoro stejně, jen pridávám chilli papričku.
Čas není něco co máš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/16/2009
Příspěvky: 228
Včera nalezený sírovec. Dneska na kari... chlapi to je žrádlo. Málem jsem to snědl hned po ovaření ve slané vodě. Holt, můj první v životě. Na fotku už nezbylo...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/18/2016
Příspěvky: 684
relka napsal:
Včera nalezený sírovec. Dneska na kari... chlapi to je žrádlo. Málem jsem to snědl hned po ovaření ve slané vodě. Holt, můj první v životě. Na fotku už nezbylo...



peču je jen tak na ohni, trošku osolit a nemá chybu....!


fusgal vložil tyto přílohy:
_DSC0461.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2012
Příspěvky: 567
Zkusil sem pár skleniček klobáskové sněsi zavařit, není to sice jako z udírny ale pokus... Jako atrapa se to dá jíst.


Kapol vložil tyto přílohy:
IMG_20210907_142620.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 157
Chilli se solí.


Zdeník vložil tyto přílohy:
IMG_1358.jpg.jpg
IMG_1359.jpg.jpg
IMG_1360.jpg


Čas není něco co máš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/22/2005
Příspěvky: 470
Bez komentáře...
Akorát je to vzhůru nohama...teda vlastně na štorc... prostě nějak jinak


brumik vložil tyto přílohy:
20210825_125537.jpg.jpg


mám rád medvídky, protože jsou tudliví
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/22/2005
Příspěvky: 470
A ještě šlehačkový dort... taky na štorc


brumik vložil tyto přílohy:
20210910_165323.jpg.jpg


mám rád medvídky, protože jsou tudliví
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 8/17/2013
Příspěvky: 129
Chilli mash prológ: Naga Morich+Habaneros


Dobiaš vložil tyto přílohy:
20210911_122834.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/14/2020
Příspěvky: 314
Pomalu pečená krkovička s hříbkovou omáčkou a domácí houskovou knedlou. Zapito plzničkou 🍺👍


Zdenal23 vložil tyto přílohy:
20210911_132128.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Vaše připomínky pište na support@knife.cz Powered by Progris
pendik escort
ankara escort
antalya escort bayan
antalya escort
gaziantep escort gaziantep escort
beylikduzu escort lara escort istanbul eskort bayan maltepe escort pendik escort
erzurum escort
sikis
porno
sincan escort
istanbul escort maltepe escort
replica watches
sexy xhamster anal video sexy sexy video