ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/11/2017
Příspěvky: 2,602
Dnes na večeru: na panvici osmažená krkovička s uhorkovo - paradajkovo - cibuľovým octovým šalátom s kúskom chleba a dobrým pivkom. Nič náročné, ale o to viac chutnejšie Ok Happy.


Štefan vložil tyto přílohy:
Lecker.jpg.jpg


Ein Tässchen Käffchen am Morgen, vertreibt Augenring und Sorgen.
Ich heisse Lars und ich bin Smogebrotformer. Don Corleone aus Schweden.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/21/2019
Příspěvky: 440
Som vďačný a teší ma že sa páči. Mne sa tiež páčia jedlá a inšpirácie tu uverejnené. Vždy slintám Razz
My pre zmenu krokety s fazule, hrachu, červenej šošovice, mrkvy, zeleru, cibule, kápie so zemiakovým šalátom s bielym jogurtom namiesto majonézy.


Rumunec vložil tyto přílohy:
IMG_20210921_172707.jpg.jpg


Cesta je cieľ.
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 12/27/2013
Příspěvky: 6
Ahoj, nemáte někdo tipy či rady k porcování kančí kýty, respektive celé zadní nohy
a co z ní uvařit?
Základní plán je část na guláš, část na dušené plátky na houbách a z kostí a odřezků vývar.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/25/2015
Příspěvky: 764


flug11 vložil tyto přílohy:
20210925_164054.jpg.jpg
20210925_174441.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 8/8/2010
Příspěvky: 117
Zaujímavá možnosť varenia ako s tým "hrncom" spokojný ?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/25/2015
Příspěvky: 764
maško napsal:

Tak v sobotu poprvé, takže vychytávám časy, ale myslím, že budeme kamarádi 🙂. Dám vědět později 🙂
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2012
Příspěvky: 562
Banánové palačinky, trochu sladkého na nervy po celodenní práci od ženušky 💖


Kapol vložil tyto přílohy:
IMG_20210927_WA0008.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/17/2013
Příspěvky: 5,392
Ako tam chýbajú tie čiarky, dostáva to celkom zaujímavý význam.Wink
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feyman
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,170
Delewar napsal:
Ako tam chýbajú tie čiarky, dostáva to celkom zaujímavý význam.Wink


❓❓❓

Můžu poprosit o vysvětlení?red face
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 10/5/2018
Příspěvky: 57
Muscatel napsal:


Můžu poprosit o vysvětlení?red face


No před tím "od ženušky" chybí čárka ","
Takhle to vypadá, že má sladké jako odměnu za celodenní práci s ženou. Ale asi šlo o to, že mu to připravila žena, takže by tam měla být ta čárka.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/23/2019
Příspěvky: 929
Ahojky, když je ten svátek....
Kachní prso, zelé a nočky Happy
Připravila moje žena Ok


Richardos vložil tyto přílohy:
DSCN6258.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/17/2013
Příspěvky: 5,392
Eiffeltom napsal:
Muscatel napsal:


Můžu poprosit o vysvětlení?red face


No před tím "od ženušky" chybí čárka ","
Takhle to vypadá, že má sladké jako odměnu za celodenní práci s ženou. Ale asi šlo o to, že mu to připravila žena, takže by tam měla být ta čárka.


Presne tak.
Trochu syntaxu a lingvistiky-asi profesionálna čiastočná deformáciaWink

Ale vďaka za vysvetlenie za mňa...lebo- "rudý hadr"...

Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feyman
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,170
Jj. Chápu… red face Laugh
Já blbec hledal chybějící “čárky” na fotce jídla… mrGreen
Asi jsem měl hlad.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/22/2007
Příspěvky: 3,299
Richardos napsal:
Ahojky, když je ten svátek....
Kachní prso, zelé a nočky Happy
Připravila moje žena Ok


Kačacie prso Happy Nezdá sa, ale od istej doby je to asi najlacnejšie mäso, ktoré kupujem v LIDLy, neskutočne rýchle a nenáročné na prípravu (soľ, trochu korenia a kmínu, na panvicu dole kožou a po cca 5-8 minútach obrátiť). Jedol by som to každý deň, ale môj lekár a hladina cholesterolu sú iného názoru. Ale kvitujem tú kyslú kapustu a noky, ja to jedávam s uhorkami a chlebom.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/22/2005
Příspěvky: 467
Nejlepší zelenina je řízek... jak říkával můj spolužák...


brumik vložil tyto přílohy:
20210926_115620.jpg.jpg


mám rád medvídky, protože jsou tudliví
RS
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/2/2011
Příspěvky: 584
Zdravím, zdatné uzenáře, potřeboval bych radu. Co dělame špatně při uzení, že je na okraji růžový límec a uvnitř je maso ,,bez barvy,,. Maso (cca 1/2kg) bylo naloženo v slaném nálevu cca 2 týdny, ale podobný efekt mělo i jen to, které bylo naložené nasucho (nohavice s průměrem 5cm) v soli. Je to málo prouzené? Udili jsem cca 8hodin při 70C. Díky RS
Pište mi prosím raději email než PM.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/23/2012
Příspěvky: 316
RS napsal:
Zdravím, zdatné uzenáře, potřeboval bych radu. Co dělame špatně při uzení, že je na okraji růžový límec a uvnitř je maso ,,bez barvy,,. Maso (cca 1/2kg) bylo naloženo v slaném nálevu cca 2 týdny, ale podobný efekt mělo i jen to, které bylo naložené nasucho (nohavice s průměrem 5cm) v soli. Je to málo prouzené? Udili jsem cca 8hodin při 70C. Díky RS


Je to malo prosolene. Kratky cas, pokud to neni ve vakuu, tak je potreba mnohem delsi cas. A take je mozne pouzit reznickou sul nebo Pragandu. Nekdo to nechce pouzivat kvuli dusitanu, ale ten prave pomaha tomu prolezeni a barve.
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 5/16/2011
Příspěvky: 64
Pokud nepoužiješ nějakou rychlosůl s obsahem dusitanu, jako je třeba Praganda, nikdy to nebude uvnitř růžové, ale šedé. Dusitan pomáhá barvě, urychluje nasolení a především je záruka bezpečnosti potraviny vůči botulotoxinu.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/28/2010
Příspěvky: 691
Dobry den co je to?
flug11


brom vložil tyto přílohy:
20210925_164054.jpg_big.jpg.jpg


Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/22/2012
Příspěvky: 1,686
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Vaše připomínky pište na support@knife.cz Powered by Progris
pendik escort
ankara escort
antalya escort bayan
antalya escort
gaziantep escort gaziantep escort
beylikduzu escort lara escort istanbul eskort bayan maltepe escort pendik escort
erzurum escort
sikis
porno
sincan escort
istanbul escort maltepe escort
replica watches
sexy xhamster anal video sexy sexy video