ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Cold Steel SRK Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/26/2011
Zdar, kluci! Máte někdo osobní zkušenost s SRK ve 3V? Nebo nějakou z poslední doby? Nějak to tady teď, po všech těch topsech, nových morách aj., trochu spíHappy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/5/2023
Zdar Kájo co chceš konkrétně vědět? V CPM 3V je to fakt dělo. Dle vyjádření zástupce CS v ČR až předimenzovaná ocel s ohledem na použití nože s čímž naprosto souhlasím. SRK jsem už měl kdysi před 15ti lety. A teď jsem se rozhodl pro čistou nečerněnou čepel. VG10 San Mai III mi nebyla doporučena z důvodu extrémní tvrdosti středního jádra a tudíž vyššího rizika vylomení ostří. Batoning nedělám od toho je sekerka za pár stovek a ne trápit nůž. Stejně si ho nakonec v té VG 10 koupím abych mohl třeba srovnávat. Hezký den👍
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 10/17/2015
Zkušenosti nemám, ale tady v tom videu do něho mlátí na plochoConfused a srk to vydrželo.
https://m.youtube.com/shorts/K2AILrs6gW0?feature=share3
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/5/2023
Dobrý miluju tyhle testy kdy se nějaký “erudovaný znalec” snaží za každou cenu ten nůž zničit. Takhle se přece nikdo chovat nebude. Mám rád recenze typu Ivo Zelinka na Cháron kdy ukazují reálné použití nože. Hezký den 👍
Posláno:
Štamgast
Ahoj Vendo, díky za odezvu. Ten nůž jsem dostal před pár lety od kamaráda v té oceli sk5 a už dlouho si říkám, že bych si ho nadělil v 3v. Ten tvar se mi líbí a i historie, že byl vlastně předlohou pro fallkniveny a to všechno okolo. Ale vždycky byl nějakej jinej nůž, kterej jsem potřeboval... 😀 A protože v té CPM 3V nějakej nožík mám, ale ne od Cold Steel, tak mně zajímalo, jak mají tu ocel zpracovanou oni. Výdrž ostří, jak snadno, nebo těžko se brousí... Klidně i s fotkama. Prostě klasika. Kdysi sem pár lidí dávalo příspěvky, tak to tady třeba trochu ožije Happy Ještě jednou díky všem a zdar!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/10/2010
Kdyz byl bejby SRK v akci, tak jsem ho vzal do party 😉

yeneek79 vložil tyto přílohy:
IMG_2141.jpeg.jpg

"...můžeš bejt blbej jak chceš, ale musíš si umět poradit..."
Posláno:
Štamgast
Čau kluci, konečně jsem se dostal k tomu, abych sem taky něco vyfotil. Ten z sk5 jsem jako první srk dostal od kamaráda. Jako poslední mám ten 3v a je fakt dobrej - zdravím Vendu1973😀🥂

karel73 vložil tyto přílohy:
IMG_20240824_145727.jpg.jpg
IMG_20240824_145642.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
Ta sk5 je hodně zajímavá

purschack vložil tyto přílohy:
IMG_1933.jpeg.jpg
22575096_5007_4821_A0C0_D748E05B0C45.jpeg.jpg

Posláno: