ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Časopis noze a nastroje I. Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2004
No, mám za to, že to pánovi patří, nebo tak něco, tak se moc netěš...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Já si spíš myslím, že se jmenoval do funkce nejodpovědnějšího redaktora a má pocit, že tam ví nejvíc. Jenže serióznost časopisu jde naprosto do prdele (sorry, ale tady to odmítám psát bez hvězdičky), když si přečteš naprosto hovadskej článek o levné tlačné dýce z Tchaj-wanu. A to není jen ten jeden článek... Ještě že nepsal, jak doma brousil příborák a návod na pět stránek. Ostatní články jsou z devadesáti procent to samý... Od něj...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
poutník napsal:
Jenže serióznost časopisu jde naprosto do ... (sorry, ...
Panove, cozpak znate v soucasne dobe casopis, ktery jako celek za neco stoji? Dnes jde predevsim o to prodat cokoli, nejen nejaky casopis, pokud mozno za co nejvic penez, bez ohledu na kvalitu. Doby, kdy se vsechno delalo "na kvalitu" jsou nenavratne pryc, ted se dela "na spotrebu."
Jedno cislo casopisu Noze a nastroje jsem si v rychlosti prohledl v obchode a hned mi bylo jasne, ze nestoji za to ho kupovat.

“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/22/2005
Časopis se dá přečís ale některé rubryky jsou mymo ale dost třeba jak rožnit a nebo recenze na motorku, no tak to v časopise o nožích fakt nepotřebuju Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
Zdenek napsal:
Doby, kdy se vsechno delalo "na kvalitu" jsou nenavratne pryc, ted se dela "na spotrebu".
SVATÁ PRAVDA!!!

A platí to bohužel právě už téměř o všem - já dělám např. v elektronice a jak s oblibou říkám "dneska je všechno šmejd, jen něco trochu větší a něco trochu menší (ale pořád šmejd zůstane šmejdem ;o)"...
Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/2/2005
Kvalita nebo ne, když mělo poslední číslo vyjít 19.8. a pořád nic. U nich na netu se tváří jako by nic a na žádost o předplatné nereagují, tak je možná něco v opravdu velkém nepořádku.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
mastnak napsal:
Kvalita nebo ne, když mělo poslední číslo vyjít 19.8. a pořád nic. U nich na netu se tváří jako by nic a na žádost o předplatné nereagují, tak je možná něco v opravdu velkém nepořádku.

mozno mali dovolenku ? alebo sa rozhodli z toho spravit dvojmesacnik Happy
Posláno:
Začátečník
Doufám.
Posláno:
Začátečník
Tak vydávání pozastavili, právě prý hledají nového vydavatele.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/11/2001
Uz je to tak...To mi doslo:

Dobrý den,

vydávání časopisu, bylo dočasně pozastaveno. V současné době jednáme o jeho odkoupení jiným nakladatelstvím.

S pozdravem,

Kamil Konečný

GRAWEB s.r.o., Janáčkova 4, 693 01 Hustopeče
IČO: 26924731, DIČ: CZ26924731
tel.: 519 414 407, 408, fax: 519 414 409, mobil: 608 410 296, ICQ: 246 306 299
e-mail: konecny@graweb.com, internet: www.graweb.com

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
mastnak napsal:
Tak vydávání pozastavili, právě prý hledají nového vydavatele.
este ze som ja taky clovek co nema predplatne v laske lebo ehm by ma dost teda nasrdilo taketo oznamenie
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
mifr napsal:
V současné době jednáme o jeho odkoupení jiným nakladatelstvím.

Nechci se pasovat na nějakého znalce poměrů v oblasti časopisů, ale obávám se, že někoho těžko najdou. U nás prostě asi není trh vhodný = dostatečně velký pro takový časopis. Jako určitou možnost vych viděl tématické přílohy ve Zbraně a náboje. Asi si bude muset pan Kuchyňka ty svoje výtvory vydávat ve vlastním nákladu...

D.
( . )( . )
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/11/2001
Ne, ze by me tato ztrata moc mrzela (ac jsem si casopis kupoval), ale zrovna v zariovem cisle mel byt clanek o mikovakach rescue...To by bylo neco pro Davida Happy www.graweb.com/pristi-cislo/
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
mifr napsal:
Ne, ze by me tato ztrata moc mrzela (ac jsem si casopis kupoval), ale zrovna v zariovem cisle mel byt clanek o mikovakach rescue...To by bylo neco pro Davida Happy www.graweb.com/pristi-cislo/
Kua... jsem zvědav, jestli by mě tam zmínili... To už se asi nedovíme Sad
( . )( . )
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum