ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Black survival knife BSK2 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Automaticky založená diskuze k recenzi Black survival knife BSK2
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/5/2011
pánové,

oběma poděkování za výbornou recenzi. Ok Ok Ok Applause Applause Applause

Moc se mi líbí zejména detailní fotografie a rovněž názorná videa. Ok Applause

Myslím, že recenze by určitě "dobře pasovala" i na nůž Black Survival Knife BSK 3, jehož jsem spokojeným majitelem Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/24/2009
Opravdu velice pěkně zpracovaná recenze. Čtivá a zároveň názorná. Vice takových článků. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Lukáši, moc hezká a srozumitelná recenzeOk Zas mám o čem přemýšletmrGreen Musíme se domluvit, že bys ho mohl vzít do práce a já bych si ho pořádně potěžkal a prohlídnul. Nějak sem si v Příbrami víc všímal bola survival.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/26/2007
Ahoj kluci,

Same moc díky za zveřejnění ! Ok

Jsem rád, že se recenze líbí, dal jsem té kudle za uši celkem dost a ustála to Applause Čím dál více se mi ocel N690 a N695 líbí na opravdové používání Happy
Kdyby někoho něco zajímalo, stačí se ptát.

Vláďo, tak se stačí domluvit a já ji donesu Wink

Tady jsou ty videa, kde je nůž vidět detailněji.

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Luckylaky: není zač, jen bys měl ty nebo roman napsat rozměry, materiály, cenu a příp. váhu, aby to bylo komplet..
Posláno:

Štamgast
Jasný, psal jsem to tam, ale hodím to i sem Wink

Váha nože je 410gramů
Ocel N695
Nůž samotný má 31cm
Čepel 18cm
Tloušťka hřbetu 5mm

edit Sam: ještě materiál rukojeti a cenu..

Posláno:

Štamgast
LUCKYLAKY napsal:
Jasný, psal jsem to tam, ale hodím to i sem Wink

Váha nože je 410gramů
Ocel N695
Nůž samotný má 31cm
Čepel 18cm
Tloušťka hřbetu 5mm

edit Sam: ještě materiál rukojeti a cenu..

Hlava sem děravámrGreen . Materiál rukojeti je černá micarta od Haima podložená červeným fíbrem, akorát tu cenu sám pořádně nevím, směnil jsem to za Cold Steel kukri Happy

LUCKYLAKY vložil tyto přílohy:
300161_2178190091688_1154942141_32157903_2364863_n.jpg.jpg
315370_2178190291693_1154942141_32157904_6206695_n.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Lukáši paráda, pěkné čtení. Je vidět že si rád hraješ.Laugh
Večer si recenzi s chutí přečtu znova.

Jen ti musím říct že mi pěkně ser..š Grin protože já jí mám na BSKčko rozepsanou jen čekám na sníh a led....tak ted nevím...asi to zabalím a smažu....kdo by četl dvě recenze na stejnou kudlu....Cry

Každopádně skvělá práce.Ok

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Kraken666 napsal:

Jen ti musím říct že mi pěkně ser..š Grin protože já jí mám na BSKčko rozepsanou jen čekám na sníh a led....tak ted nevím...asi to zabalím a smažu....kdo by četl dvě recenze na stejnou kudlu....Cry

Ahoj Tome, hraju si často, hraju si rád Laugh

To určitě nemaž, to by byla velká škoda ! Led a sníh bude za chvíli a bude alespoň jiný pohled na ten nůž Ok a hlavně bude zase co číst a budou na prohlídnutí pěkné obrázky. Jen to koukej dokončit Happy Ok Já si to přečtu od Tebe moc rád a pro budoucí uživatele bude možnost posouzení dvou pohledů na jeden nůž. Né, že to smažeš Evil Wink

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Kraken666 napsal:

Já určitě, jen to dopiš, Tvé články jsou myslím pro všechny přínosné...Applause
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2005
Díky za recenzi. Je pěkná a hodně fotek. Takže super!

Přiznávám ale, že mě recenze a fotky zaujaly víc než samotný nůž. Ten mi nesedí. Asi je to zpracováním a materiálem dobrá kudla, ale ty tvary... Nic pro mě. Ale to je každého věc, co se mu líbí. Takže ať slouží Ok .
Gorshi uses & abuses: BUSSE COMBAT slashers
Posláno:

Štamgast
Jásný, já jsem rád, že se recenze líbí obsahově a zpracováním Ok to mně těší. Ten tvar každému sedí jiný.
Hned jak jsem se k noži dostal, tak jsem byl opravdu hodně zvědavej co ta N695 snese. A opravdu mě to mile překvapilo, tu břízu jsem nějakou chvíli půlil a nůž do ní šel nafest, až po hřbet. Ulomená bříza, kterou jsem prošil naskrz byla sice zvenku oloupaná, ale uvnitř byla pořád dost pevná a i tam to nůž ustál. Ve výsledku po tom všem byl nůž pořád velice ostrý, sice neholil, ale používat se dal naprosto bez problému. Já sám jsem si ho pruboval ještě několikrát před recenzí, abych si byl jistej, co vydrží Happy Je to taková kudla na všechno Ok .

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Lukáši, vidím že máme stejný vkus Laugh

Díky návštěvě výstavy v Příbrami jsem si mohl osahat všechny Blackovy "bé es káčka" a od nedávna jsem spokojeným majitelem BSK 3 (mně holt vyhovují delší čepele Laugh Laugh Laugh )

super nůž Ok
Posláno:

Štamgast
rak nožomil napsal:
Lukáši, vidím že máme stejný vkus Laugh

Díky návštěvě výstavy v Příbrami jsem si mohl osahat všechny Blackovy "bé es káčka" a od nedávna jsem spokojeným majitelem BSK 3 (mně holt vyhovují delší čepele Laugh Laugh Laugh )

super nůž Ok

No Járo, prostě jsme na ty větší nože Happy Já když jdu někam do lesa, nebo se jen tak někam kus projít, tak vždy beru větší nůž. Mít v kapse jen zavírák, to není pro mě. Když jdeme na dřevo, tak beru větší sekací nůž, když jen tak, tak beru často právě BSKčko, protože zastane většinu činností co potřebuji. Donedávna jsem nosil Esee 6ku, ale ty sériovky už mi tolik netáhnou a hlavně Blackovo kudla je prostě vychytanější. Sedne mi krásně do ruky, protože má malinko větší rukojeť, řezný vlastnosti suprový a umí to i sekat...co víc já potřebuju Happy I ty ryby a maso se mi s tím dělají dobře.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/23/2010
Pekna recenziaOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Díky za recenzi. Já sám čumím, co vše se s nožem ode mně dá dělat. Happy A mám z toho velkou radost. Ještě bych doplnil, že pouzdra budou nyní ode mně šity firmou KM Sadlery z Frýdlantu nad Ostravicí. Ono to zní vznešeně, ale je to už jen majitel, Radek Zlý. Doba řemeslu až tak nepřeje. Snad mu nyní pomůže, že jsme navázali spolupráci, a budou ode mně celkem časté zakázky. Plus, je možné mít v barvě pouzdra i kožený opasek.

S noži BSK1-3 je to tak, že je dělám ve standartní ceně 3900kč, plus 600kč kožené pouzdro. Plus 500kč opasek, když bude zájem.
Výbrusy mám dva typy. Jeden do čočky, a druhý ve stylu finských nožů. Tedy, já tomu říkám "dvojitý klín". Prostě, výbrus je v klínu, a má necháno hodně materiálu na dodělání finální fasety. Tu udělám, a tím je faseta velmi masivní. Protože od tohoto nože nemohu čekat, že se s mím budou majitelé jen chlubit, ale dají mu zápřah. Happy

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_6878.jpg.jpg

Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Kraken666 napsal:

Budu rád, když článek přidáš někde sem do této recenze, jako doplnění-tvé poznatky z užívání tohoto nože.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Velice se mi líbí Krakenovy fotky. A naprosto super je jeho vylepšení kydexového pouzdra, které na mé nože dělává na přání nožíř Prapor. Kraken s tím uchycením na stehno pomocí pouzdra na snad původně pistoli to ještě vylepšil. Tomu říkám invence uživatelů v praxi. Takže mé výrobky vylepšují sami zákazníci svými nápady.Ok

Black vložil tyto přílohy:
257468_1601587658912_1812701321_1058137_7094429_o.jpg.jpg
DSC07698.JPG.jpg
DSC01423.JPG.jpg
DSC00794.JPG.jpg
265677_1601593099048_1812701321_1058140_6040516_o.jpg.jpg
DSC00782.JPG.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Ad. Ty výbrusy u toho BSKška. Já mám jak jsem psal čočku, mám jí od Tebe Blacku vyzkoušenou i na Bolu a na to jak je ten výbrus vytaženej a řezivej, tak drží fest. Při tom sekání a štípání jsem ho docela prasil a vůbec nepovolil. Dobře se hází firesteel, chce to teda přitlačit a najít si ten úhel a pak to lítá fest. Vždycky doma nůž jen očistim a je hotovo. Ten klínovej jsem měl možnost mít v ruce od Krakena a to je taky moc pěkná záležitost Ok

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum