ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Časopis noze a nastroje I. Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/3/2004
tak na to jsem zvedavejHappy

www.knife.cz/clanky/nozeanastroje.asp¨

t.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/3/2004
teoretic napsal:

www.knife.cz/clanky/nozeanastroje.asp

t.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
teoretic napsal:
teoretic napsal:

t.
tak to ja som velmi poteseny Happy dufam ze sa ten casopis udrzi a nezanikne po pol roku
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/3/2004
Co z toho vyplyva, ze ho budeme pekne vsetci kupovat a nie vselijako spekulovat poziciavanim a kopirovanim, len vtedy ma sancu prezit. Inak drzim palce som fakt zvedavy.

crossan1x napsal:
teoretic napsal:
teoretic napsal:

t.
tak to ja som velmi poteseny Happy dufam ze sa ten casopis udrzi a nezanikne po pol roku
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/20/2002
Už je v prodeji? Ještě jsem u nikde neviděl.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/22/2004
thoomas napsal:
Co z toho vyplyva, ze ho budeme pekne vsetci kupovat a nie vselijako spekulovat poziciavanim a kopirovanim, len vtedy ma sancu prezit. Inak drzim palce som fakt zvedavy.

[b]

uz som sa na neho pytal a som zvedavy, dufam ze bude mat nejaku rozumnu distribuciu aj na slovensku.(mam dojem ze to ma na starosti Mediaprint, tak by sa to malo dat kupit)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/20/2004
Pytal som asi v styroch PNS a este o nom nic nevedia Sad
No, ale ja sa tak lahko nevzdam...

tomasko napsal:
thoomas napsal:

[b]

uz som sa na neho pytal a som zvedavy, dufam ze bude mat nejaku rozumnu distribuciu aj na slovensku.(mam dojem ze to ma na starosti Mediaprint, tak by sa to malo dat kupit)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Možná by stálo za to napsat přímo panu Kuchyňkovi - ne? Taky bych se na něj (ten časopis) rád mrknul, ale zatím nikde není...
D.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
low-man napsal:
Pytal som asi v styroch PNS a este o nom nic nevedia Sad
No, ale ja sa tak lahko nevzdam...

tomasko napsal:
thoomas napsal:

[b]

ja som cera obehal pol mesta dokonca som bol aj v takej tej predajni kde maju fakt velky vyber zahranicnych casopisov a ... nic ... Sad tak som si kupil junovy blade
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Pánové, včera jsme mluvil s vydavatelem - časopis je dnes k dispozici distribučním společnostem a dnes večer či přes víkend by se měl začít objevovat. V pondělí by to mělo být na 100%.

Na nadcházející pražské výstavě nožů se bude časopis prodávat za symbolickou cenu - cena vstupenky = 100,-Kč, vstupenka + časopis = 120,- Kč (doufám, že jsem něco neprozradil)

Milan
.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/31/2004
[quote=Milan]Pánové, včera jsme mluvil s vydavatelem - časopis je dnes k dispozici distribučním společnostem a dnes večer či přes víkend by se měl začít objevovat. V pondělí by to mělo být na 100%.

Na nadcházející pražské výstavě nožů se bude časopis prodávat za symbolickou cenu - cena vstupenky = 100,-Kč, vstupenka + časopis = 120,- Kč (doufám, že jsem něco neprozradil)

a kdy je ta výstava v Praze ???
Posláno:

Admin
Quote:
a kdy je ta výstava v Praze ???

Výstava se koná 4.-5. června - viz článek na hlavní straně Knife...

www.knife.cz/akce/pvn_2005.asp

Milan
.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/11/2001
Vcera vam to shaneni bylo hodne platne, kdyz na strankach vydavatele je napsano, ze casopis bude v prodeji od 20.5.... Wink
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/3/2004
Podla vsetkeho distribuciu v SR ma Magnet press ako vacsinu ceskych casakov o zbraniach. Tak si myslim, ze ak vsetko dobre dopadne tak ho budeme aj my v SR kupovat bez problemov, len mozno s malym omeskanim.
Som Fakt zvedavy a tesim sa.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/31/2005
Tak jsem byl u čtyř stánků (dva v České Lípě a dva Mimoni..) a zatím o tom časopise nic nevědí..Sad. Paní prodavačka volala dokonce i do Mediaprintu a taky nic.. Už se vám někomu podařilo si ten časopis koupit???
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/20/2002
Rovněž jsem tenhle časopis nikde neviděl Angry - Hradec Králové
Posláno:

Admin
Já jsem se marně pokoušel sehnat časopis v pondělí (včera) a prodavačka říkala, že jej možná přivezou ve středu či ve čtvrtek...

Milan

mikup napsal:
Rovněž jsem tenhle časopis nikde neviděl Angry - Hradec Králové

.
Posláno:

Pokročilý
Ted jsem volal do Grawebu a rekli mi, ze ode dneska by mel byt casopis na stancich...
Posláno:

Pokročilý
Tak to zkusime zitra Happy Pro jistotu...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/31/2005
Jasně mi to nevzdáme!!!!Wink
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum