ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Souhlas s migrací účtu Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
Automaticky založená diskuze k článku Souhlas s migrací účtu
Posláno:

Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 4/3/2025
Tohle je vlákno o migraci účtu. Nikoli o migraci dat.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Tak snad jsem to zvládl odsouhlasit. Já jsem rád, že jsou na světě ještě podobní blázni jako jsme tady my a že budu mít stále možnost se "chlubit" svými výrobky a debatovat a osatními postiženými. Děkuji Berte!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Zeptám se prosím, zda si mohu někde překontrolovat, že jsem provedl akci úspěšně….
Dík Jarda

K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2012
Ahoj Jardo taky sem chvíli hledal 🙋‍♂️
Poslední červený šišoid když si dal uložit, úplně nahoře na stránce.

Kapol vložil tyto přílohy:
Screenshot_2025_04_12_21_19_36_87_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Jeee, díky moc, když umíš číst, je vše jednoduššíLaugh Admire
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Díky, Berte.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/7/2011
Mám Ok Já tady moc nedal, ale získal, hlavně kamarády Applause
My life, my rules! No pain,no gain!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/11/2012
Ahoj, snad jsem to odsouhlasil, má přijít nějaký potvrzovací mail?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Gollik napsal:
Ahoj, snad jsem to odsouhlasil, má přijít nějaký potvrzovací mail?

Chlapi, ČTĚTE Shocked Shocked Shocked

O kousek výš je jasný návod i jak zjistit že vše proběhlo OK. Myslím že stále se opakující zbytečné dotazy jen odsouvají do pozadí podstatné informace.
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/16/2021
Souhlas, díky Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/8/2010
Je to dobrý, nepropás jsem migraci.
Posláno:

Začátečník
Počkal jsem 24 hodin od první vlákno "zasírací" odpovědi. Inu, moderátor asi spí zimním spánkem. Do Hejkala jsem tedy mírně šťouchnul přes Helpdesk. Uvidíme.
Na ostatní mám zdvořilou prosbu: termín migrace se blíží, migrujte, prosím, své údaje. Po zavření knife to bude desetkrát složitější.
A ještě jedna technická poznámka: nenechte se otrávit členem duckknives. Pokud to totiž je M.H., tak konstatuji,že jsem ho před nějakou dobou vyrazil z Chronomagu za propagaci fejku.
Posláno:

Začátečník
Pro Duckknives
Pokud někdy v budoucnu budu správcem webové stránky, na níž budou umístěna data, o kterých se budeš domnívat, že k nim máš autorské právo, a že jim též svědčí ochrana díla autorského, zcela určitě se budu jakoukoli Tvou žádostí vážně zabývat, a budu ji řešit v souladu s českým právním řádem.
Nyní považuji Tvé předchozí i současné příspěvky k tomuto tématu za zcela zbytečné, a ruku na srdce, i značně obtěžující. Prosím, žádnou další předběžnou odpověď ode mne nečekej.
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
Takze nazor jsme si myslim vsichni udelali, takze sem to tu procistil a vyzyvam, aby se zde diskutovalo pouze tema udeleni souhlasu. Zda se bude nebo nebude migrovat to ci ono vlakno nechte prosim na nas.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/2/2014
Návod na udelenie súhlasu k odovzdaniu mailovej adresy je spracovaný tak, že som ho pochopil dokonca aj ja. Dúfam, že správne chápem aj to, že ak neurobím nič, tak sa ani nič nestane, a nikam nepôjdem.
Čo ale nechápem, je druhá veta xaxovho príspevku. Či sa bude alebo nebude migrovať to či ono vlákno nechajte prosím na nás.
Dalo by sa zistiť, čo na to spomínané štuchnutie Hejkal odpovedal..?
Posláno:
Štamgast
Hejkal jako admin pokud dobře chápu přesunul příspěvky které se tu ocitly omylem, aby bylo vlákno přehledné a mohlo sloužit tak jak má, totiž jako návod k udělení souhlasu s migrací mailu.
Posláno:

Začátečník
Jardah napsal:
Hejkal jako admin pokud dobře chápu přesunul příspěvky které se tu ocitly omylem, aby bylo vlákno přehledné a mohlo sloužit tak jak má, totiž jako návod k udělení souhlasu s migrací mailu.

No, vzhledem k tomu, že Xaxa napsal toto:
"Takze nazor jsme si myslim vsichni udelali, takze sem to tu procistil a vyzyvam, aby se zde diskutovalo pouze tema udeleni souhlasu. Zda se bude nebo nebude migrovat to ci ono vlakno nechte prosim na nas."
Myslím, že Hejkal neudělal vůbec nic.
Označuješ Hejkala za admina. Podle:
https://www.knife.cz/F%C3%B3rum/Kdojekdo.aspx
admin není. Něco mi uniká?
Posláno:

Začátečník
Tibor Mihálik napsal:
Návod na udelenie súhlasu k odovzdaniu mailovej adresy je spracovaný tak, že som ho pochopil dokonca aj ja. Dúfam, že správne chápem aj to, že ak neurobím nič, tak sa ani nič nestane, a nikam nepôjdem.
Čo ale nechápem, je druhá veta xaxovho príspevku. Či sa bude alebo nebude migrovať to či ono vlákno nechajte prosím na nás.
Dalo by sa zistiť, čo na to spomínané štuchnutie Hejkal odpovedal..?

Pro přesnost vpisuji do textu:
Návod na udelenie súhlasu k odovzdaniu mailovej adresy je spracovaný tak, že som ho pochopil dokonca aj ja. Dúfam, že správne chápem aj to, že ak neurobím nič, tak sa ani nič nestane, a nikam nepôjdem. - Ano, chápeš to správně
Čo ale nechápem, je druhá veta xaxovho príspevku. Či sa bude alebo nebude migrovať to či ono vlákno nechajte prosím na nás. - Např nebudou migrovány smazané příspěvky.
Dalo by sa zistiť, čo na to spomínané štuchnutie Hejkal odpovedal..? - Nic
Posláno:
Štamgast
Bert napsal:
Jardah napsal:

Myslím, že Hejkal neudělal vůbec nic.
Označuješ Hejkala za admina. Podle:
https://www.knife.cz/F%C3%B3rum/Kdojekdo.aspx
admin není. Něco mi uniká?

Po odchodu Samuraie bylo možno napsat Hejkalovi (většinou na mail) a on provedl nápravu pokud bylo třeba. Nebylo to hned, ale vždy. Proto jsem ho zmínil jako admina. Nakonec jsi ho ve svém příspěvku uvedl též. S aktualizací údajů (třeba kdo je kdo atd.) na internetu mám špatné zkušenosti a to i u komerčních firem.

PS, ano správně jsem měl uvést “moderátor”,
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum